Tarot 1 najaar

Intuïtieve Tarot readings
Cursus: Tarotkaarten leggen voor beginners, deel 1.

In deze cursus leer je de betekenis kennen van de 78 klassieke Tarotkaarten van A.E. Waite. De Tarot is onderverdeeld in 56 kleine Arcana kaarten en 22 grote Arcanakaarten. De Kaarten uit de Kleine Arcana hebben betrekking op de alledaagse gebeurtenissen die zich in onze levens afspelen. Het gaat doorgaans om kleine ontwikkelingen die het grotere geheel ondersteunen. De Grote Arcana kaarten zeggen iets over de grote thema’s in ons leven. De kaarten zijn een mooi middel om je intuïtie te versterken en inzichten te activeren. Door alleen al naar de kaarten te kijken ga je uit je hoofd en kun je gemakkelijker je intuïtie inzetten. Aan het einde van de cursus kun je twee verschillende kaartleggingen toepassen, voor jezelf of voor iemand anders. Een korte kaartlegging van drie kaarten waarbij we kijken naar het verleden, heden en de nabije toekomst van een vraagstuk en een Keltisch kruis. Een Keltisch kruis is een kaartlegging van 10 kaarten waarbij degene voor wie de kaarten gelegd worden vooraf een vraag stelt. De eerste kaart benadrukt de vraag en de tiende kaart geeft de waarschijnlijke uitkomst van het vraagstuk. Door regelmatig de kaarten voor jezelf of voor iemand anders te leggen kun je niet alleen je kennis over de Tarot vergroten maar ook het vertrouwen op je intuïtie leren ontwikkelen.

Open Dag
Het is aan te raden om onze jaarlijkse Open Dag op zaterdag 7 september 2024 te bezoeken. Klik hier voor actuele informatie over de Open Dag.

Praktische cursusinformatie
Inschrijven: Inschrijven Tarot deel 1 najaar
Tarot: Wekelijks op dinsdagavond van 19.00 – 21.00 uur;
Start 1 oktober 2024, m.u.v. vakanties
Prijs: De cursusprijs bedraagt € 150,00 voor 10 lessen van 2 uur.
Lesmateriaal: Graag zelf een set Tarotkaarten meenemen. We gaan uit van het Rider Waite Tarot deck en deze kost € 22,99. Daarnaast cursusmateriaal á €5,- te betalen bij de eerste les aan de docent.
Locatie: O.S.G. Willem Blaeu, Robonsbosweg 11, 1816 MK Alkmaar.
Docent: Astrid Nieuwenburg
instagram: @Tarot_flow_readings
email: astridnie088@gmail.com