Numerologie

numbers-0-9-1456702De numerologie of getallenleer is een studie die ons meer over onszelf en anderen kan vertellen. Elk getal heeft zijn eigen invloed en daarmee zijn eigen specifieke kenmerken. Door toepassing van enkele eenvoudige regels kan ons duidelijk worden op welke wijze deze invloeden een rol spelen in ons leven.
Numerologie geeft ons de kans een beter inzicht in onszelf te verwerven. We komen te weten wat precies onze gaven en mogelijkheden zijn, waar onze beperkingen liggen, wat onze levensopdracht is, hoe we die het beste kunnen uitvoeren en vooral welke lessen we in dit leven moeten leren.
Heel prettig is dat de numerologie onder het bereik ligt van iedereen en dat het geleerde direct in de praktijk gebracht kan worden. De enige manier om te weten te komen wat de waarde is van de numerologie wordt ontdekt door haar te beoefenen. Velen hebben dit ondervonden en er grote vreugde aan beleefd. Een aanrader dus.

Open Dag
Ter oriëntatie op de cursus die u wilt gaan volgen, kunt u onze Open Dag bezoeken. Klik hier voor actuele informatie over de eerstvolgende Open Dag.

Numerologie
Najaar 2017
 
Numerologie start donderdag 5 oktober 2017, 20.00 uur. De lessen zijn om de week.
De data zijn: 5 en 19 oktober, 2, 16 en 30 november en 14 december 2017.
Prijs: De cursusprijs bedraagt € 87,50 voor zes lessen van twee uur.
Lesmateriaal: Het cursusmateriaal, kosten € 25,–, wordt door de docent verzorgd.
Dit dient door u bij de eerste les afgerekend te worden bij de docent.
Locatie: O.S.G. Willem Blaeu, Robonsbosweg 11, 1816 MK Alkmaar.
Docent: Dhr. A. Martens
tel. 0226 313 456
e-mail: A. Martens