Typen en tekstverwerken

Typen? Leuk!

Cursus blindtypen en tekstverwerken (Word of Google Documenten).


Goed kunnen typen is erg handig. Dat weet iedereen. Maar daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk! Want als je goed kunt typen, ben je veel sneller klaar. Handig toch? Bovendien verminder je met een goede werkhouding de kans op RSI of andere klachten.
Al na acht lessen beheers je het volledige toetsenbord met tien vingers blind. Daarna leer je werken met Word 2013 (of hoger) of Google Documenten. De typevaardigheid voeren we op naar minimaal 120 aanslagen per minuut.
We leiden op voor een officieel diploma: www.vslm.nl . De VSLM is een examenorganisatie die kwaliteit boven alles stelt. Erkende opleiders zijn voorzien van een VSLM-Keurmerk. Het examengeld bedraagt € 27,-.
We gebruiken een speciaal webbased typelesprogramma: er kan dus altijd en overal geoefend worden mits er een internetverbinding is.
Voor de lessen is het nodig dat je je eigen laptop meeneemt. Beschik je niet over een laptop, dan is het mogelijk om tegen een vergoeding (€ 50 voor 14 lessen) een laptop van de docente te gebruiken tijdens de les. Dit is op basis van beschikbaarheid.

Open Dag
Ter oriëntatie op de cursus die u wilt gaan volgen, kunt u onze Open Dag bezoeken. Klik hier voor actuele informatie over de eerstvolgende Open Dag.

Typen en tekstverwerken
Najaar 2018
Inschrijven: Vanwege het te geringe aantal aanmeldingen gaat de cursus Typen en tekstverwerken in seizoen 2018-2019 niet door.
Prijs: De prijs voor deze cursus van 14 lessen van 1,5 uur bedraagt € 150,00, bij gebruik van een eigen laptop.
Lesmateriaal: Het lesmateriaal, kosten € 25,–, wordt door de docent verzorgd.
Dit dient tijdens de eerste les met haar afgerekend te worden.
Locatie: O.S.G. Willem Blaeu Robonsbosweg 11, 1816 MK Alkmaar
Docent: Mw. J.C.S.G. Spierings
e-mail: Mw. J.C.S.G. Spierings