Turks

Heeft u altijd al Turks willen leren? Dan is dit uw kans!
Helaas heeft onze docent zich wegens privé omstandigheden afgemeld. We zijn op zoek naar vervanging, maar dat is moeilijk. Mogelijk moeten we de cursus later starten of geheel afblazen.

Dit is een laagdrempelige cursus Turks, waarbij u in korte tijd de basis van de Turkse taal leert. We werken met het boek Turks van de auteur P.Verhoef ISBN13: 9789054600923. Deze titel wordt mogelijk nog aangepast
Een stevig leerboek voor zelfstudie en klassikaal gebruik. In 22 lessen worden de Turkse grammatica, de zinsconstructies en de spreektaal uitgelegd. Indeling per les: Leestekst/dialoog (meeluisteren op bijgeleverde cd), woordenlijst, vertaling, uitleg, oefeningen, dictee.

De Turkse taal is een taal die in geen enkel opzicht op het Nederlands lijkt. Maar het is ook een taal die zeer makkelijke taalregels hanteert. Turks leren hoeft daarom helemaal niet moeilijk te zijn! Bij de Volksuniversiteit leert u Turks op een leuke en uitdagende manier.
Al onze cursussen Turks zijn onder leiding van vloeiend Turks sprekende en ervaren docent Gizem KARA. De steuntaal is Nederlands. Spreken, schrijven, luisteren, lezen en grammatica komen aan bod en in de lessen is veel ruimte om met elkaar te oefenen. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Open Dag
Het is aan te raden om onze jaarlijkse Open Dag op zaterdag 4 september a.s. te bezoeken. Klik hier voor actuele informatie over de Open Dag.

Turks
Inschrijven: Inschrijven Turks 1 Turks 1 start ????.
Inschrijven Turks 2 Turks 2 ????
Prijs: De cursusprijs voor Turks 1 of 2 bedraagt € 205,00 voor 22 lessen van 1,5 uur.
Lesmateriaal: • Turks 1 en 2:
Turks. P. Verhoef ISBN 978 90 5460 0923. Prijs: € 49,95.
Het boek kan besteld worden bij Uitgeverij Intertaal.
Let op: Studieboeken dient u zelf aan te schaffen, vóór aanvang van de cursus, maar pas als bekend is dat de cursus daadwerkelijk doorgaat!
Locatie: volgt
Docent: vacature Turks 1 en 2