Twee keer zo snel lezen

Twee keer zo snel lezen, Drie maal beter onthouden

leonardo-da-vinci-1428857

In dit jachtige tijdperk neemt de hoeveelheid informatie alsmaar toe. Er zijn methoden om hier effectiever mee om te gaan. Snellezen, geheugentraining en mindmappen hebben een goede samenhang want ze gebruiken dezelfde basistechnieken.
Snellezen laat je de informatie die je leest sneller in je opnemen.
Geheugentraining leert je die informatie langer en slimmer

Heb je ook zo’n probleem met de enorme hoeveelheid informatie die dagelijks op je afkomt? Zou je ook tweemaal sneller willen kunnen lezen en beter willen onthouden en informatie effectiever kunnen terugroepen? En dat allemaal in maar 3 avonden? In dit jachtige tijdperk neemt de hoeveelheid informatie die op ons afkomt alsmaar toe. Gelukkig zijn er methoden om effectiever met die informatiestroom om te gaan. Snellezen, geheugentraining en mindmappen hebben een goede samenhang want ze gebruiken dezelfde basistechnieken. Snellezen laat je informatie die je leest sneller in je opnemen. Geheugentraining leert je die informatie langer en slimmer onthouden. Mindmaps zijn als het ware spiekbriefjes waarmee je weggezakte informatie snel en effectief weer terughaalt.

Open Dag
Het is aan te raden om onze jaarlijkse Open Dag op zaterdag 9 september a.s. te bezoeken. Klik hier voor actuele informatie over de Open Dag.

Praktische cursusinformatie
Inschrijven: Inschrijven Snellezen/ geheugentraining/ mindmappen
Snellezen/ geheugentraining/ mindmappen: op woensdag 4, 11 en 18 oktober 2023 19.15-21.45 uur.
Prijs: De cursusprijs bedraagt € 60,– voor drie lessen van twee en een half uur.
Het cursusmateriaal,Lesmateriaal (ebook etc) € 5,00 contant te betalen op de 1e les
Locatie: O.S.G. Willem Blaeu, Robonsbosweg 11, 1816 MK Alkmaar.
Docent: Dhr. A. Velstra
e-mail: ary@contemplate.nl
De docent geeft al jaren Snellezen, Geheugen- en Mindmaptrainingen (zowel traditioneel met kleurstiften, als digitaal) aan studenten, docenten, en in het bedrijfsleven.