Handleeskunde

Handlezen kan inzoomen op de belangrijke aspecten van onze levensreis en die van anderen. Het geeft ons een duidelijk beeld van ons aangeboren karakter, onze kwaliteiten, behoeften en verlangens en onze houding tegenover situaties. Het helpt ons om terugkerende relatieproblemen te begrijpen en verwachtingen van anderen op te merken

Onze handen, een levend symbool van onze levenshouding. Zij verstrekken een essentiële informatie over temperament, persoonlijkheid, motivatie en werkwijzen

Handleeskunde is een vorm van praktische toegepaste psychologie die iedereen zich eigen kan maken. Een goede handduiding kan beschouwd worden als een soort sterkte-zwakte analyse. Dit geeft een breed en helder inzicht in het functioneren van de persoon.

Werk je veel met mensen en ben je geïnteresseerd in een aantrekkelijke studie over het innerlijk leven van jezelf en anderen, dan is dit zeker iets voor je. Velen zijn je voor gegaan en erg enthousiast geworden over deze boeiende manier om mensen diepgaand te ontmoeten.

Open Dag
Ter oriëntatie op de cursus die u wilt gaan volgen, kunt u onze Open Dag op zaterdag 4 september a.s. bezoeken. Klik hier voor actuele informatie over de Open Dag.

Praktische cursusinformatie
Inschrijven: Inschrijven Handleeskunde
Handleeskunde: op woensdagavond 20:00 – 22:00 uur; startdatum: woensdag 29 september 2021.
De lessen zijn meestal om de week: 29 september, 13 oktober, 3 en 17 november en 1 en 15 december 2021
Prijs: De cursusprijs bedraagt € 91,00 voor zes lessen van twee uur.
Lesmateriaal: Het cursusmateriaal, kosten € 10,–, wordt door de docent verzorgd.
Dit dient door u bij de eerste les afgerekend te worden bij de docent.
Locatie: O.S.G. Willem Blaeu, Robonsbosweg 11, 1816 MK Alkmaar.
Docent: Dhr. A. Martens
tel. 0226 313 456
e-mail: w2hve@telfort.nl