Handleeskunde

SANYO DIGITAL CAMERADeze cursus is uitermate geschikt voor iedereen die meer inzicht wil hebben in gedrag, talenten en kwaliteiten van zichzelf en anderen. Handleeskunde of chirologie is een vorm van praktische toegepaste psychologie die iedereen zich eigen kan maken. Het is een doeltreffende methode om op snelle en zeer betrouwbare wijze karakter, aanleg, beroepsgeschiktheid en het relatieleven van iemand vast te stellen. Iedere hand is anders en daardoor is het altijd weer nieuw, spannend en interessant om een hand te lezen.
Een goede handduiding kan beschouwd worden als een soort sterkte-zwakte analyse. Het geeft een breed en helder inzicht in het heden en verleden van de persoon. Door meer zelfkennis zal iemand minder geneigd zijn dezelfde ‘fouten’ te maken. Dit resulteert vaak in het maken van andere keuzes en het leven meer in eigen hand nemen.
Werkt u veel met mensen en bent u geïnteresseerd in een aantrekkelijke studie over het innerlijk leven van uzelf en anderen, dan is dit zeker iets voor u. Velen zijn u voor gegaan en erg enthousiast geworden.

Open Dag
Ter oriëntatie op de cursus die u wilt gaan volgen, kunt u onze Open Dag bezoeken. Klik hier voor actuele informatie over de eerstvolgende Open Dag.

Handleeskunde
Voorjaar 2019
Inschrijven: Inschrijven Handleeskunde
Handleeskunde: op woensdagavond 20:00 – 22:00 uur; startdatum: woensdag 16 januari 2019.
De lessen zijn om de week: 16 en 23 januari, 6 en 20 februari en 6 maart 2019
Prijs: De cursusprijs bedraagt € 75,00 voor vijf lessen van twee uur.
Lesmateriaal: Het cursusmateriaal, kosten € 10,–, wordt door de docent verzorgd.
Dit dient door u bij de eerste les afgerekend te worden bij de docent.
Locatie: Bestuursbureau VUA, Stationsweg 19A, 1815 CA ALKMAAR
Docent: Dhr. A. Martens
tel. 0226 313 456
e-mail: A. Martens